Palle Alene I Verden

EN EVIGT AKTUEL FORESTILLING OM DEN STORE FORSKEL, DER ER PÅ AT VÆRE ALENE OG AT VÆRE ENSOM

Randers EgnsTeater præsenterer PALLE ALENE I VERDEN, en dukketeaterforestilling for de 6-10 årige børn, baseret på Jens Sigsgaards børnebogsklassiker fra 1942, genfortalt i et billedrigt og forunderligt sceneunivers.

Nogle gange er verden ikke venlig. Så er alt irriterende og dumt og uretfærdigt, lige fra morgenstunden. Og man kunne ærlig talt godt ønske, at både den skrappe mor, overboens arrige hund og klassekammeraterne der driller, rejste ad hekkenfeldt til. Eller tænk, hvis man var helt alene i verden og kunne bestemme alting selv. Det ville være fantastisk! Eller ville det?

Vi følger drengen Palle, da han en dag vågner op og opdager, at han er det eneste menneske i verden. Med alle de muligheder og udfordringer det giver. For nu kan han køre brandbil, flyve flyvemaskine, spise sig mæt i lækre kager fra bagerbutikken og endda få hele legepladsen for sig selv. Men der mangler alligevel noget – og det er sjovest at vippe, når man er to.

Det er et stærkt hold, der står bag forestillingen. Scenograf og instruktør er Giacomo Ravicchio, der med Teater My i 2012 fik en Reumert for Årets Børne- / Ungdomsforestilling, og som i år var nomineret i samme kategori igen. Dramatiseringen har Giacomo stået for sammen med dramaturg Bent Holm, og det er Randers EgnsTeaters skuespillere Lisbeth Knopper og Morten Bo Koch, der fører dukkemager Per Christensens flotte dukker . Den anerkendte lysdesigner Mads Nielsen har lavet lys og den prisvindende komponist Jerome Baur har lavet musikken til forestillingen.

SE TRAILER TIL PALLE ALENE I VERDEN HER


Fotograf: Søren Pagter 

  

Klik på DOWNLOAD for at få billedet i stor format